Zuiderweg 80, Rijswijk (Delft-Noord)
routebeschrijving

info@dedeur.net
tel: 06-38713964 (Henk Brusse)

Over ons

Evangeliegemeente De Deur in Delft is een kerk van Christian Fellowship Ministries (CFM), een samenwerkingsverband van wereldwijd meer dan 2000 kerken. In Nederland zijn er ongeveer 50 kerken bij CFM aangesloten.

De Deur Delft is in 1994 begonnen door voorganger Bert Fledderus en zijn echtgenote. Zij zijn daarvoor betrokken geweest in de activiteiten van Evangeliegemeente De Deur in Zwolle externe link.

De eerste samenkomsten in Delft hebben op verschillende locaties plaatsgevonden, eerst bijbelstudies bij de familie Fledderus in huis, later ook diensten in zalencentrum Delftstede en de aula van de Pieter van Opmeerschool/Laurentiusschool. Sinds maart 2002 had De Deur Delft een eigen gebouw aan de Wateringsevest.

Sinds februari 2012 is Evangelie Gemeente De Deur gevestigd aan de Zuiderweg 80, waar drie keer per week een dienst wordt gehouden.

Deze nieuwe locatie is tevens de basis voor de diverse andere activiteiten om het woord van God te verspreiden. Voorbeelden van dergelijke activiteiten zijn toneel/sketches, optredens van christelijke bands en het draaien van christelijke films. Deze activiteiten vinden meestal plaats in ons eigen gebouw, maar soms ook in verschillende buurthuizen of zaaltjes. Tevens hebben we vaak activiteiten op straat. Deze worden in de agenda op deze website aangekondigd.

In februari 2013 zijn Bert en Gerda Fledderus vertrokken naar China om daar als zendelingen te werken. Henk Brusse die samen met zijn vrouw Soenita in China als zendelingen werkten is naar Nederland teruggekomen en heeft de leiding over onze kerk overgenomen.

 

groepsfoto

Lees meer:

Christian Fellowship Ministries
Christian Fellowship Ministries is een samenwerkingverband van ruim 1500 kerken wereldwijd waar Evangeliegemeente De Deur Delft deel van uitmaakt.

Foto's en video's
Bekijk foto en video materiaal van diverse activiteiten.

Leiden en Alkmaar
Kerken die gestart zijn vanuit De Deur in Delft

ANBI-status
Evangeliegemeente De Deur Delft heeft een ANBI-status. Giften zijn aftrekbaar van de belasting.